audió ütemezéskezelő android alapú mobilokra

Audio Schedule Manager

Audio Schedule Manager

Megjelent az Audió ütemezéskezelő!

2015. augusztus 09. - lacimol

Az Android operációs rendszert használó okos telefonokon beállíthatjuk a csengőhangot (akár telefonszámonként különbözőt) és a csengetés általános hangerejét. Azonban a napi teendőink során adódhatnak ismétlődő tevékenységek, amelyekhez szükségünk lehet automatizálásra. Ilyen esemény lehet például az alvás. Ha azt szeretnénk, hogy éjszaka ne zavarjanak a telefonhívásokkal, akkor minden este le kell némítanunk a mobilt és minden reggel vissza kell állítanunk hangosra.

Az Audió ütemezéskezelővel könnyen és hatékonyan automatizálhatod a bejövő események (hívás, SMS) hangerejének kezelését. Megváltoztathatod a csengetés típusát (pl: némított, rezgő, hangos, hangosodó) és hangerejét egy adott fix vagy ismétlődő időpontban.

Ha létrehozol egy némítást végző éjszakai feladatot (például minden este 22.00 és másnap reggel 6.00 közötti időintervallumra), akkor a hívás beérkezik, de nem ébreszt fel (ha még nem alszol, akkor akár fel is veheted). Ébredés után rögtön látod az elmulasztott hívásokat és megadhatsz kivételeket is, akik hívását még éjszaka sem némítod le (pl: ügyeleti munka, szülők). Ha mindezt kézzel tennéd meg minden este, akkor elfelejtheted lenémítani vagy visszaállítani, és kivételeket sem adhatnál meg, mert minden hívás néma lesz.

FUNKCIÓK

✔ ismétlődő és fix időpontú időzített feladatok
✔ több időpont egy feladathoz
✔ néhány perces, gyors ütemezés egy koppintással
✔ kivételek: bizonyos telefonszámok figyelmen kívül hagyása
✔ használati statisztika

asm.png
További információk és Letöltés:

Get it on Google Play

A bejegyzés trackback címe:

https://audioschedulemanager.blog.hu/api/trackback/id/tr507693188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása