audió ütemezéskezelő android alapú mobilokra

Audio Schedule Manager

Audio Schedule Manager

Widget és DashClock

2015. október 02. - lacimol

Widget

Az 1.1.5-ös verziótól az alkalmazáshoz elérhető a kezdőképernyőre (home screen) kitehető widget is. A kisebb (egysoros) segítségével láthatjuk az éppen aktív feladatot és egy statisztikai összesítést. A widgetre koppintva közvetlenül elérhetjük az ütemezéskezelőt, ahol további feladatokat adhatunk hozzá vagy megnézhetjük a részletes statisztikát. A nagyobb (két soros) widgettel a "Gyors hozzáadása" szekcióban kiválaszthatjuk a feladat típusát és egy koppintással (+15p) létrehozhatunk egy azonnali feladatot, pl 15 percig rezgőn lesz a telefon hívás esetén (a kép jobb oldalán).

DashClock

A DashClock Widget egy, a képernyőzárba épülő minialkalmazás (lockscreen widget). Mostantól az Audio ütemezéskezelőben létrehozott, éppen aktuális feladatot megnézhetjük a DashClock képernyőzár widgeten keresztül is. Mindkét alkalmazás telepítése után a DashClock beállításainál - a kiegészítők közül- hozzáadhatjuk az ASM-et (a kép bal oldalán).

asmdashlockwidget.png

A bejegyzés trackback címe:

https://audioschedulemanager.blog.hu/api/trackback/id/tr727798854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása